Welkom

Luxe en gastvrijheid

in een prachtig stukje van Brugge

Welkom

In Brugge staat een huisje
Het zou het begin van een mooi en romantisch liedje kunnen zijn. Over een prachtige middeleeuwse stad in het westen van het land, niet ver van de Belgische kust. En over het hemelse huisje in het midden van die stad.
B&B Saint Georges, gelegen aan een rustig stadsparkje, bevindt zich schuin tegenover de Sint-Jorisgilde, de oudste en meest exclusieve kruisboogschuttersgilde van Brugge. Vlakbij de molens op de Brugse Vesten en naast de Ringvaart. In Brugge wordt het niet veel mooier dan dit.

Het huis, gesitueerd op een boogscheut van het stadscentrum, combineert de pracht van het Brugge uit de Middeleeuwen met het comfort van nu. De kamers werden royaal ingericht met als centraal thema: hoogstaande klasse. Vanaf de eerste stap binnen wordt u ondergedompeld in een huiselijk romantische atmosfeer met een rustieke knipoog naar het Brugge van vroeger.

Er werd dan ook geen enkel detail over het hoofd gezien om ervoor te zorgen dat uw ervaring in ons huisje te Brugge een magische ervaring wordt. Contacteer ons en wij zorgen voor de rest! We heten u van harte welkom.

Groetjes uit Brugge
Mieke